Haka nousi maanantaina Ykkösen piikkipaikalle kukistamalla PK-35 Vantaan lukemin 2-0. Vaikka valkeakoskelaiset ovat viimein päässeet tavoittelemaansa asemaan, ei joukkueen tuore päävalmentaja Juho Rantala mieti vielä nousua Veikkausliigaan.

Lauantaina Hakalla on edessään tärkeä kamppailu SJK:ta vastaan. Voitolla koskilaiset tarraisivat entistä vankemmin kiinni nousuun Veikkausliigaan. Rantala keskittyy kuitenkin pelkästään jokapäiväiseen tekemiseen.

– Uskon, että se on ainoa tapa saada tuloksia. Luotan siihen, että on turha yrittää ottaa mitään kuntopiikkejä. Joka pelissä olemme niin hyviä kuin pystymme. Jos onnistumme , niin voitamme paljon pelejä, Rantala kuvailee SuomiFutis-sivustolle.

Vahvan HJK-taustan omaava Rantala on toiminut Hakan päävalmentajana kolmessa ottelussa, joista tuloksena on kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Uusi pesti on siis lähtenyt mallikkaasti käyntiin.

– Toivon olevani niin hyvä kuin olen jokainen päivä. Olen valmentajana intohimoinen ja toivon, että se tarttuu myös pelaajiin. Vaikka minulla on vankka HJK-menneisyys, olen huomannut keskittymiseni olevan sataprosenttisesti Hakassa, Rantala vakuuttaa.

Kim Sanden