Englannin maajoukkueen nykyinen apuvalmentaja ja Manchester Unitedissa pelaajauransa viettänyt Gary Neville pitää ex-seuraansa hulluna, jos se päästää Wayne Rooneyn matkoihinsa. Chelsea on tehnyt parikin tarjousta pelaajasta, mitkä manchesterilaisseura on kuitenkin hylännyt.

27-vuotiaan Rooneyn kerrotaan olevan tyytymätön nykyiseen roolinsa, koska joukkueen hyökkäyspeliä on rakennettu yhä enemmän Robin van Persien ympärille ja tämän vahvuuksien mukaisesti.

– ManU:lle olisi hullua myydä hänet nyt. Van Persie mukaan luettuna Rooney on ollut Valioliigan tehokkain pelaaja viimeisen viiden vuoden aikana maaleilla ja syötöillä mitattuna, Neville kertoi ESPN:lle.

– Viimekin vuonna, jolloin voidaan sanoa hänen olleen tasoaan alempana, hän pelasi keskikentällä, oikealla tai vasemmalla laidalla, mutta teki kuitenkin 22 maalia ja syöttöä. Hän vaikuttaa todella paljon pelin kulkuun. Jalkapallossa on yhä vähemmän persoonallisuuksia, taistelijoita, mutta hän on yksi heistä.

Rooneyn on kerrottu olevan pelikuntoinen ja mies pelannee maajoukkuepaidassa Skotlantia vastaan keskiviikon ystävyysottelussa. Valioliiga-kausi alkaa tulevana viikonloppuna.

ManU:n kesän Aasian kiertue, harjoituspeli Ruotsissa sekä viime viikonlopun Charity Shield jäivät mieheltä välistä seuran vedotessa loukkaantumisiin.