Turkkilaisen Bursasporin kanssa loppukesästä pelaajasopimuksensa purkanut Petteri Forsell on ruotsalaislähteen mukaan edelleen Allsvenskan-seura AIK:n testissä.

– Meillä on positiivinen keskusteluyhteys AIK:n kanssa. Mitään ei tule kuitenkaan tapahtumaan aivan lähipäivinä, Petteri Forsellin agentti Marco Salvatore kertoi FotbollDirekt.selle.

– Aika on hieman erityinen maajoukkuetauon ja harjoitusvapaiden kanssa. Monet AIK:n pelaajista ovat maajoukkuetehtävissä. He eivät harjoittele juuri nyt, mutta ensi viikon puoliväliin mennessä saamme varmasti tarkempaa viestiä siitä, tuleeko asiasta mitään.

Agentin mukaan taitava keskikenttäpelaaja jatkaisi mielellään uraansa Ruotsissa.

– AIK on tietysti kiinnostava. Se on suurseura ja hän jäisi mielellään Tukholmaan. Kiinnostusta on lisäksi muualtakin, muttei mitään konkreettista. Juuri nyt keskitymme AIK:hon. Jos ratkaisua ei tule, jatkamme tästä.

– Hänen kannaltaan olisi tietysti parasta saada pelata pääsarjatason jalkapalloa syksyllä. Teemme töitä sen eteen, mutta muuten katsomme sitten tammikuun siirtoikkunassa, Salvatore päätti.