Bröndby otti jo kolmannen peräkkäisen voittonsa makeimmalla mahdollisella tavalla kaatamalla kotonaan paikallisvastustaja FC Kööpenhaminan 3-2. Voitot ovat avanneet joukkueen peliä, joukkueen maalivahti Lukas Hradecky sanoo SuomiFutis-sivuston haastattelussa.

Bröndbyn alkukausi oli vaikea eikä voittoja tullut. Nyt tilillä on jo kolme voittoa putkeen ja samalla joukkue on noussut sarjassa keskikastiin. Mistä se johtuu?

Kyllä voitot ovat vaikuttaneet paljon ja nyt ne ketsuppipullot ovat alkaneet aueta. Jätkät pistivät Kööpenhaminaakin vastaan aika hyvällä prosentilla paikoista sisään. Nämä ovat aina vähän henkimaailman juttuja.

Mitä mieltä olet ollut omista otteistasi tähän mennessä?

Nollapelejä kaipaisin lisää, mutta hiljalleen alkaa olla sellaista samanlaista Hradeckyä mitä nähtiin viime keväänä.

Olit mukana Kööpenhaminen derbyssä FCK:n ja Bröndbyn välillä. Millainen on ”New Firm”?

Viime kauden cupin finaali Esbjergin kanssa oli iso ottelu, mutta tämä oli suurin yksittäinen seuraottelu missä olen pelannut. Oli tunnelmaa, soihtuja, yleisöä ja tifoja. Lisäksi oli mukava aloittaa derby-ura voitolla.

Bröndbyllä on hyvä mahdollisuus jatkaa voittoputkea ensi viikonloppuna, kun se kohtaa viime kaudella toiseksi sijoittuneen, mutta tällä hetkellä sarjassa viimeisenä olevan Nordsjällandin. Jatkuuko vire?

Heillä on pienimuotoinen kriisi menossa. Toivottavasti saisimme voittoputkellemme jatkoa ja jatkettua heidän kriisiään vähän enemmän.

Kim Sanden