Liverpool-toppari Martin Skrtel, 28, kertoo, että seuralla alkaa olla jo pakkorako mahtua Valioliigassa neljän parhaan joukkoon, mikä oikeuttaisi paikkaan Mestarien liigassa.

– Emme olisi millään tavalla tyytyväisiä viidenteen sijaan. Liverpoolin tähtäin täytyy olla top 4:ssa ja se on meidän mielessämme jokapäiväisessä tekemisessä, Soccerway.com siteerasi slovakialaista.

Liverpool on edellisen kerran pelannut seurajoukkueiden ykköskilpailussa kaudella 2009-10, mikä on jokaisen huippupelaajan tavoitteena. Skrtel kuitenkin vakuuttaa uskollisuuttaan seuralle.

– Olen yhdessä maailman suurimmista seuroista. Ihan jokainen pelaaja täällä on ylpeä siitä, että saa pelata tässä seurassa – mutta jokaisella on myös halu pelata Mestarien liigassa. Pelaajille ja seuralle siten on ylipäätään tärkeää, että päätämme kauden top 4:ssä.

– Olemme tähän mennessä pelanneet hyvin liigassa ja meillä riittää itseluottamusta tulevaisuuteen. Mutta vain Mestarien liigaan pääsyn voi laskea menestykseksi.

Liverpoolin on Valioliigan kakkosena tasapisteissä Chelsean ja ottelun enemmän pelanneen Evertonin kanssa. Liverpool pelaa sunnuntaina vieraissa Hull Cityä vastaan klo 1605.

Chelsea isännöi Southamptonia sen perään. Liverpool voi voitolla palauttaa eron sarjakärjessä olevaan Arsenaliin neljään pisteeseen.