West Ham taisteli äärimmäisellä puolustustaktiikalla maalittoman tasapelin keskiviikon Valioliiga-vieraspelissään Chelseaa vastaan. Laukaukset Chelsealle pertäi 38-1.

Chelsea-luotsi Jose Mourinho arvosteli ottelun jälkeen vastustajan manageria Sam Allardycya negatiivisesta taktiikasta.

– Tämä ei ole paras liiga maailmassa, tämä oli jalkapalloa 1800-luvulta. On vaikea pelata, kun vain yksi joukkue pelaa, Mourinho murisi Mirror-lehden mukaan.

Kollega saa tästä kuitenkin sulan hattuunsa, koska käytti portugalilaisen itsensä usein mm. muita kärkiseuroja vastaan käyttämään taktiikkaan.

– Hän (Mourinho) ei pysty hyväksymään tätä, koska voitimme heidät taktisesti. En välitä paskaakaan siitä, mitä hän sanoo totta puhuakseni. Rakastin sitä, kun heidän pelaajansa mussuttivat tuomarille ja sitä, kun Jose hyppi ylös alas teknisellä alueellaan. Tämä oli upeaa.

Kaikkiaan tasapeli nostaa pöydälle Chelsean maalinteko-ongelmat. Joukkueen kärkimiehistä ei ole noussut sellaista ratkaisijaa, joka pystyisi nämä tiukat ottelut kääntämään Chelsealle.

Chelsean lisäksi Arsenalin jäädessä viikon kierroksella tasapeliin, nousi Manchester City 5-1-voitollaan Tottenhamista Valioliigaan kärkeen. Arsenal on pisteen, Chelsea kolmen pisteen päässä Citystä.

Asetelmat saattavat jälleen muuttua, kun Chelsea ja City kohtaavat ensi maanantaina. Arsenal puolestaan pelaa Crystal Palacea vastaan sunnuntaina.