Juventuksen tähtipelaajan Paul Pogban agentti Mino Raiola kertoo, että 21-vuotias ranskalainen pohtii tulevaisuuttaan MM-kisojen jälkeen.

Paikkansa joukkueessa sementoinut ja maajoukkueenkin keskikentän valloittanut Pogba on mediassa yhdistetty viimeksi Real Madridiin, mutta myös mm. Paris Saint Germainiin sekä Chelseaan. Mitään ei tapahdu kuitenkaan ennen heinäkuun loppua.

– Juuri nyt hän keskittyy vain pelaamiseen – kotimaan mestaruustaistoon ja Eurooppa-liigan voittamiseen. On suuri asia, mikäli Juventus voittaa Scudetton kolmannen kerran, mutta myös Eurooppa-liigan voitto kotistadionilla olisi tärkeää.

Juventuksen pettymys Mestarien liigan alkulohkosta putoamiseen vaihtui ”pienemmän” kannun tavoittelemiseen ja finaali on juuri sattumoisin joukkueen omalla stadionilla Torinossa.

– Pogba pursuaa motivaatiota. Hän haluaa voittaa kaiken Juventuksen kanssa. Sen jälkeen hän matkustaa MM-kisoihin Ranskan kanssa – mieletön saavutus kaverilta joka vuosi sitten voitti MM-kultaa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, Raiola jatkaa.

– Mitään padassa ei ole porisemassa (viittaa siirtohuhuihin). Ennen MM-kisoja emme tee mitään. Olemme päättäneet viivyttää kaikenlaiset neuvottelut kisojen jälkeiseen aikaan. Hän haluaa pelata upeat MM-kisat ja siksi hänen pitää ajatella vain pelaamista seuraavat kolme ja puoli kuukautta.

Raiola on jalkapallomaailman tunnetuimpia agentteja ja hänen asiakkaisiiin kuuluvat myös mm. Zlatan Ibrahimovic sekä Mario Balotelli.