ManU:n vt. manageriksi David Moyesin potkujen myötä Valioliigan loppuviikoiksi noussut Ryan Giggs pohtii vakavasti laittavansa itsensä kentälle, kun joukkue kohtaa Hull Cityn Valioliiga-pelissä tiistaina.

Ottelu on ManU:lle kauden viimeinen kotipeli. Joukkue kohtaa sarjan päätöskierroksella sunnuntaina Southamptonin.

40-vuotias Giggs, jonka sopimus pelaajana kattaa enää tämän kauden, ei vielä ole varma jatkaako pelaajauraansa vielä ensi kaudella. Tiettävästi managerin pestikin toistaiseksi on päättymässä, koska ManU hakee kokeneempaa vaihtoehtoa. Hollantilainen Louis van Gaal on mediatiedoissa vahvasti ottamassa seuran komentoonsa kesän MM-kisojen jälkeen.

– Minun pitää myös harkita sitä (omaa mahdollista esiintymistä kentällä), mutta haluan voittaa otteluita myös managerina. Teen sen, minkä katson parhaaksi joukkueen kannalta, enkä aio laittaa itseäni kentälle tai vaihtopelaajaksi vain huvin vuoksi, Giggs pohti seuran kotisivuilla.

– Tietenkin täydellinen käsikirjoitus olisi, että laitan itseni kentälle ja teen voittomaalin ja kaikki olisivat onnellisia. Asiat eivät aina kuitenkaan mene siten kuin saduissa. Mutta katsotaan, mitä tiistaina tapahtuu.

ManU:lla ei ole jäljellä olevissa otteluissaan juurikaan panosta, sillä eurosijat ovat jo karanneet.