Veikkausliigassa pelattiin torstaina täysi kuuden ottelun kierros.

Kierroksen maalirikkain kamppailu nähtiin Kouvolassa, kun Antti Muurisen luotsaama MYPA kaatoi TPS:n 4-1-lukemin.

MYPA johti avausjakson jälkeen Denis Abdulahin maalilla ja Pekka Sihvola tuplasi johdon 57. minuutilla. TPS:n Wayne Brown kavensi reilun tunnin kohdalla, mutta brassivahvistus Stefano Pinho iski hetki myöhemmin ja toisen kerran ottelun lopussa.

Helsingissä HJK piti IFK Mariehamnin tehomiehet kurissa ja voitti ottelun Demba Savagen viime hetken osumalla 1-0.

KuPS kaatoi RoPS:n puolustaja Omar Colleyn toisen puoliajan maalilla niin ikään 1-0-lukemin.

Pietarsaaressa Jaro jatkoi hyvää putkeaan kaatamalla derbyssä VPS:n 1-0-lukemin Jonas Emetin maalilla. Jaron sankareita oli myös maalivahti Jesse Öst, joka torjui Tony Björkin rankkarin ottelun lopussa. Jarolle ottelu oli jo viides tappiotton peräjälkeen.

FC Lahti-FC Inter- ja SJK-Honka-ottelut päättyivät maalittomasti.

MYPA nousi voittonsa myötä sarjakärkeen perässään pisteen päässä ensin Jaro ja sitten HJK. Tällaista kärkikaksikkoa edes kauden alkuun harva osasi ennustaa