Italian maajoukkueen keskikenttäosaston konkareihin kuuluva Daniele De Rossi arvostelee kovin sanankääntein joukkueen hyökkääjää Mario Balotellia.

Roma-peluri vaatii Balotellia aikuistumaan. Hän viittasi aiemmin kisojen aikana otsikoihin nousseeseen tapaukseen, missä Balotelli linkitti someen kuvan Panini-jalkapallotarravihkosta, missä hän oli liimannut omat kuvansa koko Italian joukkueen kohdalle (linkki).

De Rossi ei pystynyt itse pelaamaan maansa alkulohkon päätöspelissä Uruguayta vastaan tiistaian, minkä Italia hävisi ja putosi jatkopeleistä.

– Muutama asia vaikutti pelin kulkuun, kuten lämpö ja tuomarointi, mutta meidän ei pitäisi tarttua näihin asioihin. Meidän täytyy laittaa tämä taaksemme nopeasti. Tai sanotaan pikemminkin näin: meidän täytyy muistaa, mikä meni pieleen ja yrittää uudestaan tosimiesten kanssa, De Rossi kommentoi La Repubblica -lehdelle.

– Tarvitsemme tosimiehiä, emme Panini-tarrahahmoja. Sellaisille ei ole käyttöä maajoukkueessamme, De Rossi viittasi Balotelliin.

Balotelli vaihdettiin ratkaisevassa ottelussa pois tauolla keltainen kortti allaan. Päävalmentaja lienee pelännyt tuittupään hankkivan itselleen ulosajon.

Tyhmyrin rooliin otti kuitenkin haltuunsa Claudio Marchisio, joka hölmöili itsensä ulos tunnin pelin jälkeen, millä oli merkittävä vaikutus Italian tappioon.