Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseella SJK:lla on paikkansa varmistaa jo mitalisija sunnuntaina vieraspelissä FC Honkaa vastaan. SJK tarvitsee vain kaksi pistettä neljästä ottelusta, vaikka perässä tulleet ottaisivat täydet pisteet omista peleistään.

SJK ja Honka ovat kohdanneet kahdesti Seinäjoella tällä kaudella ja pelit ovat päättyneet 0-0 ja 2-1 tuloksiin.

– Honka on muuttunut paljon ja he ovat saaneet laadukkaita vahvistuksia riveihinsä. Edellisetkin kohtaamiset ovat olleet vaikeita ja odotan tiukkaa ottelua myös nyt, kertoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari SJK:n tiedotteessa.

SJK:n pelaajat tietävät 100-prosenttisen suorituksen olevan elinehto voiton saadakseen.

– Honka on muuttunut aika lailla siitä mitä se oli viimeksi kun kohdattiin ja he ovat pelanneet hyvin. Tiukka matsi on tulossa, eikä voi lähteä sinne leijumaan. Voittoa lähdetään kuitenkin hakemaan ja mitalin varmistaminen tuntuisi kyllä hyvältä, kertoo SJK:n keskikenttäpelaaja Johannes Laaksonen SJK TV:n haastattelussa.

SJK:lla teoreettinen mahdollisuus jopa mestaruuteen

SJK:lla on vielä teoriassa mahdollisuus mestaruuteenkin, tosin ottelun vähemmän pelannut HJK on jo yhdeksän pistettä edellä. SJK:lla on vielä neljä peliä jäljellä ja perässä on FC Lahti neljän pisteen päässä yhtä monella ottelulla.

Nelossijalla oleva IFK Mariehamn on SJK:sta jo 11 pisteen päässä ja viidentenä oleva KuPS 12 pisteen päässä. Nämä joukkueet kohtaavat toisensa sunnuntaina.

Veikkausliiga palaa sunnuntaina TV2:seen, missä näytetään koko kierroksen kattava erikoislähetys. Pääotteluna on TPS-HJK-ottelu, mistä siirrytään seuraamaan maalien merkeissä myös muita paikkakuntia, missä jokaisesta löytyy televisiokamerat.

Veikkausliiga sunnuntaina:

HJK-TPS
Honka-SJK
MIFK-KUPS
VPS-Inter
RoPS-MYPA
Jaro-Lahti