Tero Mäntylä ja PFC Ludogorets Razgrad ovat purkaneet Mäntylän pelaajasopimuksen hyvässä yhteisymmärryksessä.

Sopimus olisi ulottunut kuluvan kauden (2014-2015) loppuun, mutta seurajohdon kanssa käytyjen neuvotteluiden jälkeen osapuolet tulivat siihen tulokseen, että Mäntylä on vapaa aloittamaan uuden seuran etsinnän välittömästi.

Mäntylä liittyi bulgarialaiseen Ludogoretsiin vuoden 2012 alussa ja oli avainroolissa joukkuen selvittyä viime kaudella Eurooppa-liigassa aina
neljännesvälieriin saakka.

Tällä kaudella nuoren Huuhkaja-topparin peliaika on kuitenkin jäänyt odotettua pienemmäksi.

– Olen viettänyt täällä todella hienot kolme vuotta ja asiat sekä kentällä että sen ulkopuolella on hoidettu paremmin kuin hyvin. Olenkin todella kiitollinen Ludogoretsille siitä mahdollisuudesta, jonka seura tarjosi minulle vuoden 2012 alussa. Henkilökohtaisesti koen ottaneeni Bulgariasa vietettyjen vuosien aikana ison askeleen sekä pelaajana että ihmisenä, Mäntylä toteaa tiedotteessaan.

– Tässä vaiheessa uraa on kuitenkin ajateltava omaa kehitystä, ja koska halu päästä pelaamaan on todella kova, päädyimme seuran kanssa purkamaan sopimukseni hyvässä yhteisymmärryksessä. Koen olevani fyysisesti todella hyvässä kunnossa ja odotan innolla tulevia haasteita ja mahdollisuuksia.