Tottenham haluaa lainata PSG:lta nuoren keskikenttämiehen Adrian Rabiotin heti tammikuun siirtoikkunan auettua loppukauden kestävällä sopimuksella.

L’Equipe-lehden mukana lontoolaisseura on aloittanut neuvonpidon pelaajan äidin kanssa. Hän sattuu myös edustamaan poikaansa sopimusneuvotteluissa.

19-vuotias ranskalainen on PSG:n oma kasvatti on pelannut seuran paidassa jo 47 ottelua. Lisäksi hän pelasi 13 pääsarjapeliä Toulousessa keväällä 2013.

Tällä kaudella Rabiot on kuitenkin esiintynyt vain neljässä pelissä, joista yksi oli Mestarien liigan ottelu. Hänen ensiesiintymisensä kotimaan sarjassa tällä kaudella tapahtui vasta marraskuun lopussa, mutta viimeisestä viidestä pelistä hän on ollut mukana kolmessa.

Viime kaudella, mikä oli miehen varsinainen läpimurtovuosi, Rabiot pelasi kaikkiaan 34. ottelussa kaikki kilpailut mukaan lukien. Tähän peilaten kuluva kausi lienee melkoinen pettymys pelaajalle itselleenkin.

Matt Spiro

@mattspiro
Tottenham want to take PSG midfielder Adrien Rabiot on loan in Jan, say L'Equipe. Club has already had talks with his representative/mum