Manchester Unitedin kerrotaan lähettäneen pelaajatarkkailijansa seuraamaan Inter Milanin nuoren tehohyökkääjän Mauro Icardin edesottamuksia.

21-vuotias argentiinalaiskärki tuli Eurooppaan jo nuorena liittyen Barcelonan akatemiaan La Masiaan. Hän oli Espanjassa kirjoilla vuosina 2008-2011, mutta oli jo loppuajan lainalla Sampdoriassa.

Hän siirtyi pysyvästi italialaisseuraan kesällä 2011. Hän teki debyyttinsä edustusjoukkueessa vasta kaudella 2012-2013, mikä oli hänen läpimurtokautensa kymmenen Serie A -maalinsa myötä. Hyvät esitykset toivat siirron Inter Milaniin, missä syntyi yhdeksän liigamaalia avauskaudella.

Tällä kaudella mies on ampunut jo 13 maalia 22 liigapeliin. Saldo riittää Serie A:n maalipörssin kakkossijaan Juventuksen Carlos Tevezin (14 maalia) takana. Eurooppa-ligassa Icardi teki syyskaudella neljä maalia kuuteen peliin ja Italian cupissa mies on osunut kertaalleen.

Myös Liverpoolin on kerrottu olevan 21-vuotiaasta kärkimiehestä kiinnostunut ja seuran pohtineen miehestä korvaajaa Mario Balotellille, mikäli tämä ei pysty nostamaan tasoaan.

Lähde: Inside Futbol -sivusto