Juha Malinen lähtee toiselle RoPS-kaudelleen mielessään menestys.

Kausi 2014 oli RoPS:lta odotuksiin nähden surkea. Kuuden joukkoon rankattu RoPS valahti lopulta liigassa kymmenenneksi. Nyt menestystä haetaan jälleen vahvalla joukkueella.

– Toivottavasti nyt koossa on vahvempi joukkue. Mielenkiintoinen joukkue se ainakin on. Viime vuonna pelattiin aika ajoin hyvää jalkapalloa, mutta ei koko kautta. Siksi vaihdettiin 10 pelaajaa. Haettu sellaisia pelaajia jotka haluaa Rovaniemellä pelata ja sitoutua hieman erilaiseen ilmapiiriin, jossa voi keskittyä todella jalkapalloon, Malinen kertoo SuomiFutis-sivustolle.

Malinen ei aio pelauttaa RoPS:ia viime kauden eväin. Kaudella 2015 nähdään uudistunut RoPS ja konkarivalmentajalta uudet pelilliset kujeet.

– Ei mennä samalla kaavalla, nyt oikeasti etsitään muutosta. Jos itseni kautta ajattelen, niin toinen vuosi täällä ja sopimuksesta viimeinen vuosi lähtemässä, en halua mitään rääpellystä. Lähtökohta on se, että tullaan menestymään, Malinen linjaa.

Avauskierroksen ottelussa RoPS pääsee kovimpaan mahdolliseen puntariin, kun sunnuntaina vieraaksi saapuu Suomen kenttiä vuosia dominoinut HJK.

– Avauskierroksen ottelut on aina tiukkoja, oli kuka tahansa vastassa. Haastamaan lähdetään, oli vastustaja kuka tahansa.

Matti Heikkilä