Manchester Cityn keskikenttämiehen Yaya Touren tuoreet kommentit uumoilevat 31-vuotiaan pelaajan City-uran vetelevän viimeisiään.

– Mikään rahasumma maailmassa ei saa minua jäämään seuraan, jos en tunne oloani enää kotoisaksi täällä tai en koe täällä olevan enää haasteita minulle, Toure kommentoi ranskalaiselle Footmercatolle.

– Se olisi vain epäreilua minun puoleltani. Englantilainen lehdistö tuntuu olevan vain enemmän kiinnostunut numeroista [palkoista] kuin urheilusta itsessään. En osaa sanoa tulevaisuudestani sen enempää kuin tekään. Olen vain aina siellä, missä voin saada uusia haasteita.

Touren kausi Cityssä, kuten koko seurankin, ei ole yltänyt suurimpaan loistoonsa. Mies on yhdistetty vahvasti ex-luotsinsa Roberto Mancinin valmentamaan Inter Milaniin. Mancini on kertonut avoimesti unelmanaan olevan Touren tuominen seuraan.

Pelaaja itse ei siirrosta puhu, mutta arvostaa valmentajaa kovasti.

– Mancini on minulle mentori, erityinen valmentaja urallani. Ei ole salaisuus, että rakastin aikaa täällä hänen valmennuksessaan, kuten rakastan Cityssä pelaamista yhä edelleen.

– Mutta kuten olen sanonut: lähestyn sellaista hetkeä urallani, kun urheilullinen haaste houkuttelee minua enemmän kuin mikään muu.

Tourella on seuransa kanssa sopimus kesään 2017.