Juventus varmisti jo kauden toisen pokaalinsa ja tähtää seuraavaksi jo triplaan. Torinolaisseura oli jo aiemmin varmistanut Italian liigamestaruuden ja nyt kaveriksi saatiin Italian cupin voitto.

Finaalissa Juve kukisti keskiviikkona Lazion 2-1-lukemin jatkoajan jälkeen oltuaan ottelussa jo tappiolla. Lazio meni jo neljännellä minuutilla johtoon Stefan Radun osumalla, mutta Giorgio Chielleni tasoitti 11. minuutilla. Jatkoajalla voittomaalin iski vaihdosta kentälle otettu Alessandro Matri.

– Emme missään vaiheessa luovuttaneet, olimme yhtenäisiä ja taistelimme jokaisesta pallosta. Sen päälle meiltä löytyy pelaajia, jotka voivat ratkaista ottelun, Chiellini kommentoi Raille pelin päätyttyä.

– Tämä joukkue motivoi itsenään sisältäpäin. Autamme toisiamme parhaaseen mahdolliseen suoritukseen, löydämme aina lisää motivaatiota ja kehitymme peli peliltä. Emme olleet voittaneet Coppaa 20 vuoteen, joten halusimme todella voittaa tämän ja nyt voimme nauttia siitä täysin.

Juventus pelaa Mestarien liigan finaalissa Barcelonaa vastaan Berliinissä 6. kesäkuuta. Välissä on vielä pari kotimaan kierrosta, missä ei ole seuran osalta panosta.

– Berliiniin on vielä aikaa. Nyt me ansaitsemme nauttia tästä ympäri maata olevien faniemme kanssa.