VPS jatkaa edelleen vain yhdellä pisteellä Veikkausliigan sarjataulukon hännillä. HJK puolestaan palasi kärkipaikalle torstaina FC Interin kaaduttua Helsingissä 2-0.

VPS:n kannalta kaikki näytti hyvältä Pohjanmaan derbyssa Jaroa vastaan vielä tauolla, kun vaasalaiset johtivat Juho Mäkelän osumalla 1-0. Jaro tuli kuitenkin toisella puoliajalla rinnalle ja ohi. Ilja Vaganov tasoitti ja nuori Serge Atakayi osui toisessa perättäisessä ottelussa sinetöiden voiton pietarsaarelaisille.

HJK ja Inter osuivat lähinnä tolppiin ensimmäisellä puoliajalla, mutta tauon jälkeen nähtiin maalejakin. Ottelun sankariksi nousi HJK-kärki Mike Havenaar, joka viimeisteli ottelun molemmat maalit.

Kotkassa KTP ja HIFK osuivat molemmat peräjälkeen jo alussa ja lukemissa 1-1 edettiin aivan loppuhetkille asti. Pelikello näytti 89. minuuttia kun Jani Bäckman iski 2-1-voiton vieraille.