Englannin Valioliigassa pelaavan Liverpool FC:n entinen kapteeni iloitsi San Jose Earthquakesia vastaan pelatun ottelun jälkeen.

Steven Gerrard auttoi uutta seuraansa Los Angeles Galaxya perjantain ja lauantain välisenä yönä Suomen aikaa, kun hän iski uransa ensimmäisen maalin MLS:ssä ja syötti Robbie Keanen illan toisen osuman Galaxyn 5-2-voitossa. Peli oli Gerrardille kolmas LA Galaxyn riveissä, mutta vasta ensimmäinen Yhdysvaltojen pääsarjassa.

– Oli miellyttävää saada se (maali) pois alta. Olin aika pettynyt kahden edellisen ottelun jälkeen kun maaleja ei tullut. Minulla oli kaksi hyvää paikkaa niissä, Gerrard sanoi Skylle.

Gerrard ei ole vielä täydessä pelikunnossa, mutta lähestulkoon.

Bruce (Arena) huusi koko ajan: ”miten sujuu?” noin 60. peliminuutilta asti, mutta teeskentelin, etten kuullut häntä ja katsoin muualle, 88. minuutilla vaihtoon ottelussa tullut Gerrard kertoi.

Gerrard nautti pelaamisesta, vaikka MLS onkin täysin eri sarja kuin Englannin Valioliiga.

– Tunsin itseni lapseksi jälleen. En halua tulla pois – haluan pelata niin paljon jalkapalloa kuin vain voin. Yksi syy, miksi tulin tähän joukkueeseen, oli päästä aloittamaan kaikki pelit ja pelata mahdollisimman paljon minuutteja.

Gerrardin kanssa Los Angeles Galaxyssa pelaa myös keskikenttäpelaaja Mika Väyrynen, joka ei ollut joukkueen kokoonpanossa San Josea vastaan.