Real Madrid murskasi Malmön Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan eilen 8-0-lukemin ja nappasi lohkovoiton.

Espanjalaisten suurin tähti Ronaldo iski omiensa osumista puolet eli neljä. Hänen yhteismaalimääränsä 11 lohkovaiheessa on turnauksen kaikkien aikojen ennätys.

– Esityksemme oli ilmiömäinen. Olimme tasapainoisia puolustuksessa ja hyökkäyksessä teimme maalit paikoista. Olen iloinen ennätyksestä, mutta myös siitä, että pelaamiseni tuntuu koko ajan parantuvan, Ronaldo hehkutti espanjalaismedialle Expressenin mukaan.

Tähti heitti myös selkeän piikin vierasjoukkueelle.

– On selvää, ettei Malmö ole erityisen hyvä joukkue. Kun pelaamme tällaisella intensiteetillä, ansaitsemme kuitenkin voittaa näillä numeroilla.

– Toivottavasti pystymme voittamaan Mestarien liigan vielä kerran. Olen erittäin tyytyväinen siihen miten olemme pelanneet tähän mennessä lohkovaiheessa.

Ronaldolta kyseltiin myös hänen tulevaisuudestaan ja villeinä liikkuneista siirtohuhuista.

– Minulla on sopimus, eikä vain? On selvää, että jään. Ne ovat vain spekulaatioita, joka vuosi sama juttu. Olen rauhallinen, voin hyvin ja olen onnellinen Madridissa.

Real voitti lohkon ja PSG oli toinen. Ruotsalaiset jäivät jumboksi kerättyään kuudesta ottelusta yhden voiton.