© Kuva: Getty Images

Arsenal-luotsi haluaisi suojattinsa voittavan Ballon d’Orin: ”Toivon niin”

Arsenalin päävalmentaja Arsene Wenger ei perusta yksilöille jaettavista palkinnoista, mutta jos olisi pakko valita, hän haluaisi maailman parhaan pelaajan palkinnon menevän oman joukkueensa pelaajalle.

Wengerin mielestä Arsenalin keskikenttäpelaaja Mesut Özil olisi hyvä vaihtoehto maailman parhaalle pelaajalle jaettavan Ballon d’Orin saajaksi. Hän vastasi seuraavasti, kun häneltä kysyttiin, voisiko Valioliigassa huippuotteita läpi kauden esittänyt Özil voittaa arvostetun palkinnon tänä vuonna.

– Toivon niin. Mutta mikä tärkeintä, olemme mukana joukkueurheilussa, Wenger sanoi Goal.comin mukaan.

Wengerin mukaan yksilöpalkinnot ovat turhia, sillä voitot ja häviöt koetaan joukkueena.

– Ei ole loogista ylistää ainoastaan yksilöllistä suoritusta. Se on hiukan ristiriidassa siihen mikä on lajimme tie.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!