© Kuva: Getty Images

Espanyol-fanit herjasivat Barca-pelaajia henkilökohtaisuuksiin menevillä katsomokylteillä

Espanyol-kannattajat halvensivat Barcelona-pelaajia joukkueiden keskiviikkoisessa kohtaamisessa Copa del Reyn toisessa osaottelussa. Barcelona voitti ottelun Munir El Haddadin maaleilla  2 – 0 ja otteluparin kokonaisuudessaan yhteismaalein 6 – 1.

Ensimmäisessä osaottelussa Camp Noulla tunteet kävivät kuumana. Espanyolilta ajettiin ulos peräti kaksi pelaajaa ja myöhemmin Barcan tähtihyökkääjälle Luis Suarezille langetettiin kahden ottelun pelikielto uruguaylaisen solvattua ottelun jälkimainingeissa Espanyol-pelaajaa.

Eilisessä ottelussa Espanyol-fanit hyökkäsivät katsomokylteissään Barcelonan puolustaja Gerard Piquen pop-tähteydestä kuuluisaa vaimoa Shakiraa vastaan.

Yhdessä merkitykseltään alatyylisessä plakaatissa luki suoraan käännettynä ”Shakira on kaikkien”.

Toisessa kyltissä Piquelle irvailtiin Shakiran ex-puolisoa Antonio de la Ruaa koskevalla tekstillä.

Osansa sai myös Lionel Messi. Espanyol-kannattajat lauloivat Messiä ärsyttääkseen laulua maalivahdilleen Pau Lopezille, joka talloi ensimmäisessä osaottelussa Messiä jaloille. ”Pau, jalkasi näyttää meille tietä”, kuului fanien laulun sanat.

Vielä ei ole tiedossa määrätäänkö Espanyolille rangaistuksia faniensa keskiviikkoisesta käytöksestä.