Ikinuori suomalaisvahti vahvassa iskussa – liki puolet kauden esiintymisistä nollapelejä!

Jussi Jääskeläinen on näyttänyt kuuluvansa yhä nelikymppisenä hyvällä kansainväliselle tasolle, kun mies on valloittanut ykkösvahdin aseman Wiganissa tällä kaudella.

Jääskeläinen pelasi tutusti maalilla lauantaina, kun Wigan kaatoi League Onessa – Englannin kolmostasolla – Chesterfieldin 3-1-lukemin. Wigan karkasi jo avausjaksolla kolmen maalin johtoon ja piti pelin hallussa toisellakin jaksolla. Jääskeläisen nolla rikkoutui kymmenisen minuuttia ennen loppua.

Jääskeläinen on pelannut lokakuun alun jälkeen jokaisessa Wiganin sarjapelissä. Maali on pysynyt seitsemästi puhtaana 16. ottelussa. Wigan on sarjassa viides, vain muutama piste kärjestä.

Suomalainen edusti vielä viime kaudella Valioliiga-seura West Hamia, mutta peliaika jäi minimiin Adrianin taustalla. Täksi kaudeksi mies vaihtoi Wiganin riveihin. Hän sai uutena miehenä seurata kauden yhdeksän sarjapeliä vaihtopenkiltä, mutta tolppien väliin päästyään hän ei ole luopunut paikastaan.