© Kuva: Getty Images

Valioliiga-tähti valittiin Saksassa vuoden pelaajaksi

Arsenalissa tällä kaudella loistanut ja valtavasti maalisyöttöjä tehtaillut Mesut Özil äänestettiin Saksassa vuoden parhaaksi jalkapalloilijaksi.

Parasta pelaajaa äänestävät Saksassa maajoukkueen kannattajat. Fanit antoivat 27-vuotiaalle Özilille yli 45 prosenttia kaikista äänistä.

Jo neljättä kertaa maansa parhaaksi valitun Özilin jälkeen toiseksi äänestettiin Bayern Münchenin Thomas Müller ja kolmanneksi FC Kölnin Jonas Hector. Özilin aiemmat valinnat parhaaksi pelaajaksi sijoittuivat peräkkäin vuosille 2011 – 2013.

Nykyisen seurajoukkueensa Arsenalin ohella entinen Real Madrid -pelaaja on pelannut erinomaisesti myös maajoukkueessa. Vuonna 2015 Özil pelasi yhtä ottelua lukuun ottamatta kaikki maajoukkueottelut ja syötti kaudella ennätykselliset kuusi maalisyöttöä.

Lähteet: The Guardian

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!