© Kuva: Getty Images

Bild: Dortmund-taituri kieltäytyy jatkosopimuksesta – Jürgen Kloppin alaisuuteen Liverpooliin?

Yksi Borussia Dortmundin avainpelaajista, Ilkay Gündogan ei aio solmia uutta sopimusta Dortmundin kanssa, ja on tehnyt tämän seuralleen selväksi, väittää saksalainen Bild.

Liverpoolin peräsimeen siirtynyt entinen Dortmund-luotsi Jürgen Klopp lupasi siirtonsa myötä pysytellä erossa entisen seuransa pelaajista, mutta Bildin mukaan Gündogan on itse halukas pelaamaan uudestaan Kloppin alaisuudessa.

Miehen sopimus on voimassa vuoden 2017 kesään asti. Jos Bildin väitteet toteutuvat, ja 25-vuotias keskikenttäpelaaja ei allekirjoita uutta sopimusta, saattaa Dortmund myydä Gündoganin jo tulevana kesänä, jotta se saa pelaajastaan siirtokorvauksen.

Huhuissa Gündogania on yhdistetty aiemmin myös Arsenaliin ja Manchester Cityyn.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!