© Kuva: Getty Images

Houkuttelivatko Barca-pelaajat Arsenalin pikakiituria vaihtamaan seuraa?

Barca-pelaajat houkuttelivat Arsenalin huippunopeaa puolustajaa Hector Belleriniä Barcelonaan, kertoo espanjalainen Sport-lehti.

Barcelonan kasvatti Bellerin siirtyi Arsenaliin 16-vuotiaana ja solmi lontoolaisseuran kanssa ammattilaissopimuksen kaksi vuotta myöhemmin. Nyt 20-vuotiaalla espanjalaisella on hallussaan vuoteen 2019 kestävä sopimus Tykkimiesten kanssa.

Kovassa vireessä tällä kaudella Arsenalissa pelanneen Bellerinin taidot ovat herättäneet huomiota myös Barcelonassa, ja tämän tekivät Sport-lehden mukaan puolustajalle selväksi Barcelonan Andres Iniesta ja Gerard Pique.

Kaksikko lähestyi Belleriniä tiistain Mestareiden liigassa, jossa Barcelona voitti Arsenalin Lontoossa 2-0. Lehden mukaan Iniesta ja Pique kehuivat Bellerinille tämän taitoja vuolaasti ja utelivat tämän seurakuvioista.

Cesc Fabregas paluuta Arsenalista kasvattiseuraansa Barcelonaan vuonna 2011 edelsi aikanaan vastaava tilanne.

Keskikenttäpelaajaa kosiskeli Barcelonaan toistuvasti ainakin Xavi, Iniesta ja Carles Puyol. Lisäksi Sergio Busquets toivoi Fabregasin paluuta avoimesti haastattelussa.

Bellerinin tavoin oikean laitapakin tontilla pelaavan Barcelonan Dani Alvesin sopimus päättyy ensi kaudella, ja 32-vuotiaan brassin on huhuttu siirtyvän tätä ennen jättisopimuksella Kiinaan. Mikäli Alves jättäisi Bacelonan taakseen, olisi Bellerin todennäköisesti Barcelonan seurajohdon kiikareissa.