Huipulle palannut laitahyökkääjä: ”Manchester United oli surullinen kokemus”

Angel Di Maria siirtyi Real Madridista Manchester Unitediin kesällä 2014 valtavin odotuksin lähes 60 miljoonan punnan siirtosummalla.

Muun muassa keväällä 2014 Mestarien liigan finaalin parhaaksi pelaajaksi valittu argentiinalainen ei kuitenkaan koskaan päässyt vauhtiin Louis van Gaalin valmennuksessa. Hollantilainen kokeili Di Mariaa eri pelipaikoilla, pelaaja kärsi loukkaantumisista eikä koskaan sopeutunut kentän ulkopuolellakaan kunnolla Englantiin.

Di Maria kaupattiinkin viime kesänä Manchesteristä PSG:hen. Siellä hän on näyttänyt uudestisyntyneeltä – Di Maria on tehnyt kahdeksan maalia ja jakanut useita upeita maalisyöttöjä hirmulennossa olevassa pariisilaisseurassa. Mies kommentoikin L’Equipe-lehdelle olevansa tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen.

– Manchester United oli surullinen kokemus.

– Rehellisesti sanoen en muista enää mitä tapahtui – enkä halua muistaa. Olen onnellinen täällä, ja vain se on tärkeää.

PSG on tällä kaudella dominoinut Ranskan Ligue 1:tä. Joukkue on 24 pistettä edellä toisena olevaa Monacoa, kun 24 ottelua on pelattu.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!