© Kuva: Getty Images

Ronaldo egoili Real Madridin tappion jälkeen: ”Jos kaikki olisivat yhtä hyviä kuin minä, olisimme kärjessä”

Atletico Madrid voitti eilen lauantaina Real Madridin 1-0 La Ligan ottelussa Santiago Bernabeulla. Ottelun ainokaisen viimeisteli ranskalaiskärki Antoine Griezmann.

Tappion myötä Real on yhdeksän pistettä kärkijoukkue Barcelonaa jäljessä ottelun enemmän pelanneena. Päävalmentaja Zinedine Zidane myönsikin pelin jälkeen, että mestaruustaisto alkaa olla taputeltu ”Los Blancosin” osalta.

Myös Cristiano Ronaldo jutteli ottelun jälkeen lehdistölle. Portugalilaistähti selitteli tilannetta itsevarmaan tyyliinsä.

– Jos kaikki olisivat yhtä hyviä kuin minä, olisimme kärjessä. Joka vuosi lehdistö väittää, että olen surkea. Numerot ja tilastot kertovat kuitenkin eri kieltä, totesi Ronaldo Marcalle.

Ronaldo on saanut tällä kaudella paljon kritiikkiä, vaikka mies on onnistunut kaikissa kilpailussa pelaamassaan 33 kamppailussa tekemään peräti 34 maalia.

– En halua väheksyä yhdenkään joukkuekaverini panosta, mutta kun parhaat eivät ole kentällä, on vaikea voittaa. Mielestäni on hieno pelata Pepen, Karim [Benzeman], [Gareth] Balen ja Marcelon kanssa… En silti tarkoita, että Jesé, Lucas [Vázquez] ja [Mateo] Kovacic eivät ole hyviä. He ovat todella hyviä, mutta eivät sama asia, kertoi Ronaldo.