© Kuva: Getty Images

Sivusto nostaa Sami Hyypiän parhaimpien Liverpool-pelaajien joukkoon – ”Yksi nokkelimmista kaupoista”

Jalkapallosivusto Goal.com on listannut Liverpoolin historian 20 parasta pelaaja. Mukaan mahtuu Steven Gerrardin, Alan Hansenin, Kevin Keeganin, Luis Suarezin, Kenny Dalglishin ja Ian Rushin kaltaisia seuraikoneita.

Listauksen sijalla 20 on nostettu Huuhkaja-legenda Sami Hyypiä, joka edusti Poolia vuosina 1999-2009. Arviossa kirjoitetaan:

– Liverpool hankki tämän loistavan puolustajan vain 2,5 miljoonalla punnalla, mikä oli yksi seurahistorian nokkelimmista kaupoista. Hän oli kuin kallio puolustuksessa, mutta enemmänkin, sillä hän oli myös luontainen johtaja ansaiten kapteeninnauhan. Lisäksi hän toi voimaa hyökkäyspeliin. Hän teki 35 maalia Liverpoolille – niihin sisältyy tärkeitä osumia Mestarien liigassa. Hän oli niin tärkeä joukkueelleen, että hän pelasi 57 peräkkäisessä euro-ottelussa täydet minuutit ”Punaisten” riveissä.

Listauksen ykköseksi nostettiin Gerrard ennen Dalglishia ja John Barnesia.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!