© Kuva: Getty Images

Tämäkin Barcelona-pelaaja suurseurojen kiikarissa – väite 100 miljoonan euron tarjouksesta

Barcelonan tähtipelaajat Lionel Messi ja Neymar ovat lähes joka viikko siirtohuhujen kohteena. Lehdet kertovat, että tähtihyökkääjistä ollaan valmiita tarjoamaan mielettömiä summia.

Espanjalaislehti Mundo Deportivo kertoo, että myös Barcelonan työmyyristä ollaan valmiita tarjoamaan valtavia summia. Lehden mukaan nimittäin ranskalaisseura PSG oli viime kesänä valmis lyömään tiskiin peräti 100 miljoonaa euroa saadakseen keskikenttämies Sergio Busquetsin. Vaikka PSG ei saanutkaan hankittua Busquetsia täksi kaudeksi, aikoo seura yrittää hänen ostoaan jälleen ensi kesänä.

27-vuotias Espanjan maajoukkuemies on lehtitietojen mukaan pariisilaisseuran päävalmentajan, Laurent Blancin, suosikkipelaajia. Entinen huipputoppari haluaakin Busquetsin mieluummin kuin Juventuksen lupaavan Paul Pogban, väittää espanjalaislehti.