© Kuva: Getty Images

Barca-pelaaja harkitsee lähtöä – ”Henkilökohtaisia tavoitteita”

Eilen maajoukkuepaidassa Italian 4–1 kaatanut Saksan ja Barcelonan maalivahti Marc-Andre ter Stegen harkitsee lähtöä Barcelonasta.

Toista kauttaan seurassa torjuva saksalainen on maalivahtien nokkimisjärjestyksessä Claudio Bravon takana. Chileläismaalivahti Bravo torjuu Barcelonassa La Liga -ottelut, jolloin ter Stegenin vastuulle jää vain cup-ottelut, eli Mestarien liigan ja Espanjan cupin pelit.

– Haluaisin ottaa seuraavan askeleen ja pelata enemmän, sillä tilannehan on selvä: jos mikään ei muutu, minun täytyy puhua [seuralle], ter Stegen kommentoi saksalaislehdistölle Marcan mukaan.

– Kauden päätteeksi minulle on kertynyt noin 25 ottelua. Tämä ei ole liian vähän, mutta kun palaan maajoukkuetauolta, joudun todennäköisesti penkille El Clasicossa [Barcelonan ja Real Madridin kohtaamisessa].

– Pitkällä tähtäimellä nämä 25 ottelua eivät riitä minulle.

Ter Stegen totesi keskittyvänsä pelaamiseen ja jättävänsä päätöksenteon valmentajalleen Luis Enriquelle.

– En tiedä mitä valmentaja ajattelee, sitä pitää kysyä häneltä. Itse voin vain pelata otteluni joukkueelle mahdollisimman hyvin, saksalaisveskari kommentoi eilisen maajoukkueottelun jälkeen Goal-sivuston mukaan.

– Minulla on kuitenkin myös henkilökohtaisia tavoitteita, hän jatkoi.