© Kuva: Getty Images

Barcelonan tuhotrio taas pitelemätön

Barcelona eteni Mestarien liigan neljännesvälieristä jatkoon Arsenalin kustannuksella 3-1-kotivoiton myötä. Joukkue eteni yhteismaalein 5-1 jatkoon. Barcelonalle osuivat Neymar, Luis Suarez ja Lionel Messi; Arsenalin maalin iski keskikenttämies Mohamed Elneny.

Illan toinen ottelu etenee jatkoajalle, kun Bayern tasoitti toisella jaksolla Juventuksen kahden maalin johdon 2-2-lukemiin.

Juventus johti tauolle mentäessä kahdella maalilla, kun Paul Pogba ja Juan Cuadrado iskivät. Bayern nousi tasoihin kahdella puskumaalilla. Ensin osui Robert Lewandowski. Juventus näytti kestävän myllytyksen, mutta lisäajalla Thomas Müller teki Bayernille tasoituksen.

Kun samaan tulokseen päädyttiin myös avausosassa, jatkoaika on edessä.

Puolivälieräpaikan aiemmin ovat varmistaneet Real Madrid, PSG, Manchester City, Atletico Madrid, Wolfsburg ja Benfica.