© Kuva: Getty Images

Onko tässä enää järkeä? – Real Madrid -pelaajan ulostostopykälän älytön summa paljastui

Monia merkittäviä pelaajasopimuksia, kauppoja ja seurojen talouslukuja paljastanut Football Leaks julkaisi Real Madridin Luka Modricin sopimuksen, josta käy ilmi kroatin hurja ulosostopykälän arvo.

Keskikenttäpelaaja siirtyi Madridiin vajaalla 39 miljoonalla eurolla Tottenhamista vuonna 2012.

Siirtosumman sijaan suuret lukemat löytyvät miehen ulostopykälästä. Mikäli Modricin haluaa ostaa Real Madridista kesken sopimuskautta, joutuu tästä pulittamaan sopimuksen mukaan älyttömät 500 miljoonaa euroa.

Vuodesta sopimuksesta käy ilmi myös Modricin vuosipalkka, joka jää selvästi jälkeen Madridin suurimmista tähdistä, kuten Cristiano Ronaldosta ja niinkään Tottenhamista siirtyneestä Gareth Balesta. Modric tienasi ensimmäisellä kaudellaan 4,7 miljoonaa euroa ja myöhempinä vuosina 5,7 miljoonaa, kun esimerkiksi Bale tienaa melkein 20 miljoonaa kaudessa.

Modridin uusin sopimus sitoo kroatin Real Madridiin vuoteen 2018 asti.