© Kuva: Getty Images

Zinedine Zidane Cristiano Ronaldon lähtöhuhuista: ”Minä päätän siitä”

Real Madridin päävalmentaja Zinedine Zidane on tukenut Cristiano Ronaldoa, jota on kritisoitu fanien taholta.

Ronaldo äskettäin ärähti julkisesti joukkuetovereistaan Atletico-tappion jälkeen, minkä jälkeen moni oli valmis laittamaan tähtipelaajan jo lihoiksi. Ronaldo oli otsikoissa perinteisemmistä syistä viikonloppuna, kun mies ampui peräti neljä maalia 7-1-voitossa Celta Vigosta.

– Meillä on faneja, jotka haluavat Ronaldon myytävän? No, minä olen valmentaja enkä todellakaan halua sitä, Zidanea siteerattiin Goal-sivustolla.

– Mitä fanien vihellyksiin tulee, olen itsekin saanut niistä osani [pelaajauralla]. Ei ole kyse vain yhdestä pelaajasta vaan siitä, että fanit haluavat jokaisen pelaavan paremmin. Fanit ovat tärkeitä, mutta jalkapalloon kuuluu heidän tyytymättömyys, kun asiat eivät mene suunnitellusti.

Real Madrid on La Ligassa jo 12 pistettä kärkisijalla olevasta Barcelonasta. Viikolla Real kohtaa AS Roman Mestarien liigan pudostuspeleissä. Avausosa Italiassa päättyi vieraiden 2-0-voittoon.