© Kuva: Juha Tamminen

HJK matkaa Ahvenanmaalle – ulkomaalaisvahvistus sivussa pari viikkoa

Helsingin Jalkapalloklubi pelaa tänään kello 16:30 alkavassa Veikkausliigan ottelussa IFK Mariehamnin vieraana.

Vahvasti kauden aloittanut HJK kukisti torstaina AC Kajaanin jatko-ottelun jälkeen maalein 5-1 Suomen Cupissa. Ahvenanmaalaiset sen sijaan taipuivat torstaisessa cupin kotiottelussa FC Lahdelle numeroin 1-2.

– Meillä on paljon hyviä pelaajia ja kierrätys tiiviissä ottelusumassa on toiminut suunnitelmien mukaan. Maarianhaminasta jäävät pois isot minuutit Kajaanissa pelanneet (Lassi) Järvenpää ja (Lassi) Lappalainen, toisaalta lepovuorossa olleet ovat rivissä sunnuntaina. Vincent Onovo tulee olemaan pari viikkoa pois SJK-pelissä saamansa alaraajavamman takia, toteaa päävalmentaja Mika Lehkosuo HJK:n verkkosivuilla.

Lehkosuo tietää tämän päivän vastustajan vahvuudet.

– IFK Mariehamn on pienellä kotikentällään parhaimmillaan, mutta olemme siellä aiemminkin pystyneet pelaamaan hyvää fudista ja tekemään maaleja. Heillä on kärjessä räjähtävän nopea (Dever) Orgill ja hänen alapuolellaan hyvin peliä avaava (Diego) Assis. Siinä on kaksikko, joka on ollut äärimmäisen vaarallinen tälläkin kaudella. Keskityksiä ja erikoistilanteita varmasti tulee ja se sota boksissa meidän pitää klaarata.

Kertoimet (Expekt)

IFK Mariehamn – HJK, 24.4. klo 16.30
3,90 – 3,25 – 1,88