© Kuva: Getty Images

Valioliiga-luotsin viimeinen keino sarjapaikan säilyttämiseen – ”Pitää aloittaa rukoileminen”

Sunderlandin manageri Sam Allardyce pui joukkueensa säilymisen mahdollisuuksia, kun viime viikonloppu toi tulleessaan kotikentällä maalittoman tasapelin West Bromwichin kanssa.

Joukkue on sarjassa neljä pistettä säilymisestä kolmanneksi viimeisenä. 61-vuotiaalla englantilaisluotsilla tuntuu olevan jipot vähissä kurssin kääntämiselle.

West Bromwich -ottelussa Sunderland yritti, mutta 22 laukauksesta – suurin määrä joukkueelle tällä kaudella – ei saatu tulosta aikaan. Joukkue jäi jo kymmenettä kertaa ilman maalia tällä kaudella.

– Minun pitää mennä takaisin kirkkoon ja aloittaa rukoileminen. En muista koko pitkältä uraltani ottelua, missä joukkueen olisi hallinnut ottelua näin pitkään, luonut näin monta paikkaa, mutta jäävän ilman voittoa, Allardyce kommentoi BBC Sportille.

– Tavallisessa pelissä olisimme voittaneet kaksi tai kolme nolla, mutta vastassamme oli nyt uskomaton Ben Foster. Hän teki varmaan neljä tai viisi uskomatonta torjuntaa. Tietenkin viimeistelymmekin olisi voinut olla parempaa.

Ohjelma ei helpotu, koska Sunderland kohtaa viikonloppuna Leicesterin kotoonaan.

– Näytämme kuitenkin hoitavan paineen hyvin, ja toivottavasti hyvät esitykset kääntyvät voitoiksi piakkoin. Haluan meidän pelaavan kuten viime viikonloppuna ja kaatavan Leicesterin.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!