© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan avausottelussaan säväyttänyt RoPS jatkaa vieraspelejä – ”Hyviä miehiä jää rannalle”

Veikkausliigan avausottelussaan 0-3-tappioasemasta 4-3-vierasvoittoon PK-35 Vantaata vastaan noussut Rovaniemen Palloseura kohtaa tänään kauden toisessa Veikkausliiga-ottelussaan IFK Mariehamnin vieraskentällä. IFK:han avasi kauden häviämällä HJK:lle.

– Kyllähän tuo (sää Ahvenanmaalla) kuulostaa hyvältä, mutta aika usein on aurinkoiselta Ahvenanmaalta palattu kotiin ilman sarjapisteitä. Tällä kertaa onneksi joukkueen terveystilanne on hyvä ja pääsemme matkaan parhaalla miehistöllä, joudummepa jopa jättämään hyviä miehiä rannalle Ahvenanmaan laivasta, kertoo RoPS-luotsi Juha Malinen seuran verkkosivuilla.

Rovaniemelle täksi kaudeksi siirtynyt toppari Juuso Hämäläinen lupaa puolestaan RoPSin kotisivuilla joukkueelta kovaa asennetta.

– Taisteleva (peli-ilme) totta kait, kuten aina. Lähdetään hakemaan Saarelta pisteitä kotiin. Omassa pelisuunnitelmassa pysytään. Nyt alkukaudesta on tärkeää raapia pisteitä, kun harvalla joukkueella sapluuna on vielä täydellisesti kasassa. Mutta sitähän ei tiedä, millaisessa kunnossa Maarianhaminan kenttä on. Pieni se ainakin on, mutta nurmen laadusta ei tiedä.

Kertoimet (Expekt):

IFK Mariehamn – RoPS, la 9.4. klo 16:00

1 2,30
X 3,10
2 3,00