© Kuva: Getty Images

Antoiko Valioliigaseuran pomo ratkaisevan vihjeen maalitykin kohtalosta? – ”Uutinen pian tulossa”

Leicester Cityn varapuheenjohtaja Aiyawatt Srivaddhanaprabha antoi vahvan vihjauksen joukkueensa tähtipelaaja Jamie Vardyn tulevaisuudesta.

Arsenalhan on jo ilmaissut halunsa maksaa Vardysta ulosostopykälässä olevat 20 miljoonaa puntaa, mutta Vardy on pohtinut yhä päätöstään. Srivaddhanaprabha luottaa, että 24 maalia viime kaudella tykittänyt Vardy jatkaa Leicesterissä.

– Näette hyvinkin pian uutisen, mutta uskon, että hän jatkaa meillä, Srivaddhanaprabha vihjasi Daily Mail -lehdelle.

– Näin minä uskon, joten katsotaan. Uskoaksemme voimme tehdä jotain erityistä Valioliigassa ja Mestarien liigassa.

Vardyn pöydällä olisi kolmivuotinen Arsenal-pahvi hyvällä 120 000 punnan viikkopalkalla. The Timesin mukaan Vardy pohtii yhä päätöstään, sillä Leicester olisi tehnyt vastatarjouksen, joka on jo erittäin lähellä Arsenalin sopimusta. Vardylla on vahvat tunnesiteet Leicesteriin, joka palkkasi hänet alasarjaseura Fleetwood Townista yhdellä miljoonalla punnalla neljä vuotta sitten.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!