© Kuva: Getty Images

Antonio Conte heivaamassa runkopelaajansa – Jose Mourinho heti apajilla!

Chelsean manageri Antonio Conte ei ole vakuuttunut, haluaako hän Serbian maajoukkuepelaajan Nemanja Maticin jatkavan joukkueessaan.

27-vuotias ja 194-senttinen puolustava keskikenttäpelaaja on ollut kahden viime kauden aikana avauksessa lähes jokaisessa Chelsean ottelussa. Expressin mukaan Conte aikoo kuitenkin keskustella pelaajan kanssa tiukasti tämän tulevaisuudesta.

Kun N’Golo Kante tuli Leicesteristä tismalleen samalle pelipaikalle, on Maticin arveltu vaihtavan maisemaa. Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on jo ilmoittanut kiinnostuksensa serbipelaajasta.

– Matic on tärkeä pelaaja minun ideologiassani tälle joukkueelle ja hän tietää sen, Conte sanoi kuitenkin lehden mukaan.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!