© Kuva: Getty Images

Manchester United maksamassa hirvittävän summan – 125 miljoonan euron kauppa kohta maalissa?

Manchester United on todennäköisesti tekemässä uuden maailmanennätyksen, mikäli Paul Pogba siirtyy Juventuksesta Valioliigaan.

The Sunin mukaan Pogban siirto saattaa olla maalissa jo tänä viikonloppuna ja kyseessä olisi huikea 105 miljoonan punnan eli noin 125 miljoonan euron megakauppa. Siirtosumma olisi toteutuessaan kaikkien aikojen kovin. Aiemmin AS uutisoi, että Manchester United on tarjonnut ranskalaistähdestä hulppeat 120 miljoonaa euroa.

Pogban agentti Mino Raiola on vääntänyt viime päivinä suojattinsa henkilökohtaisista diiliehdoista. Pogba allekirjoittaisi The Sunin mukaan viisivuotisen pahvin 202 000 punnan viikkopalkalla. Nimi saataisiin paperiin, kun Pogba palaa lomaltaan Yhdysvalloista.

Juventus on halunnut pitää kynsin ja hampain kiinni kruununjalokivestään, mutta ehkäpä ME-siirtosumma kääntäisi lopulta Juventuksenkin pään.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!