© Kuva: Getty Images

Chelsealle takaisku – AS Roman tähti jäämässä seuraan

AS Roman Radja Nainggolania on viety mediassa Chelseaan, mutta nyt hän neuvottelee parannetusta jatkosopimuksesta Roman kanssa.

28-vuotiaan kovaluisen Belgian maajoukkuepelaajan siirrosta on huhuttu koko kesä, mutta nyt Nainggolan edustajineen on istunut alas Roman johdon kanssa viilaamaan jatkosopimusta. La Gazzetta dello Sportin mukaan uusi parannettu sopimus olisi peräti viisivuotinen.

– Olen hyvin tyyni asian suhteen, enkä lainkaan huolissani, ettemmekö tekisi jatkosopimusta, sanoi Roman johtaja Mauro Baldissoni.

– Meillä on loistavat välit pelaajan kanssa ja olemme kertoneet hänelle hyvissä ajoin, että istumme alas tekemään uutta sopimusta ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Tässä on kyse sopimuksen uudelleenarvioinnista, koska hän sai kesän aikana useita eri tarjouksia, Baldissoni myönsi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!