© Kuva: Getty Images

Andres Iniestan kirja paljasti hurjan tarinan Ronaldinhosta – kaikkien aikojen jekku

FC Barcelonta-tähti Andres Iniestasta julkaistaan kirja, josta paljastui melkoinen tarina brassilegenda Ronaldinhosta heidän pelattua yhdessä Barcassa.

Ronaldinho kertoi Iniestalle muutama päivä ennen El Clasicoa, eli ottelua, jossa kohtaavat Espanjan suurseurat FC Barcelona ja Real Madrid, että hän siirtyisi kauden jälkeen juuri Barcan pahimpaan viholliseen Real Madridiin.

Ronaldinho kertoi Iniestalle asian luottamuksellisena, ja toivoi, ettei hän kertoisi asiasta kenellekään. Ronaldinho luotti kirjan mukaan niin paljon Iniestaan, että siksi brassi kertoi asiasta juuri hänelle.

”Se on niin suuri summa rahaa, etten voi kieltäytyä, sinä kyllä ymmärrät. Mutta ole kiltti, äläkä kerro asiasta kenellekään kopissa tai seurassa. Luotan sinuun enemmän kuin keneenkään muuhun”, kirjassa Ronaldinho sanoi Iniestalle.

”Seuraavana päivänä harjoituksissa tunsin, että joukkueessa oli kiusallinen tunnelma. Kaikki olivat hiljaa ja moikkasivat Ronaldinhoa eri tavalla kuin ennen”, Iniesta kuvaili kirjassaan.

Lopulta El Clasicon pelipäivä koitti ja Ronaldinho kokosi joukkueen ympärilleen pukukopissa.

”Jätkät, tänään on todella tärkeä peli, he ovat vahvoja, mutta ymmärsin näinä päivinä, että me olemme perhe. Kerroin teistä jokaiselle, että lähtisin kauden jälkeen, mutta kukaan ei teistä hiiskunut asiasta kellekään. Sen jälkeen ymmärsin, että kärsimme mielummin hiljaisuudessa kuin petämme toisemme. Minä pysyn täällä vielä pitkään. Nyt mennään kentälle ja annetaan Real Madridin pelaajille opetus”, Iniestan kirjassa kerrotaan.

Ronaldinho teki kyseisessä ottelussa kaksi maalia ja sai aplodit Real Madridin faneilta.

Lähde: goal.com