© Kuva: Getty Images

Jos tämä tähti ei tule ManU:un, sitten ei kukaan – fanittaa Pogbaa ja Beckhamia!

Atletico Madridin tähtihyökkääjä Antoine Griezmann ylistää sen verran rajusti ManU-legenda David Beckhamia ja Paul Pogbaa, ettei kukaan yllättyisi, vaikka hän siirtyisi ensi kesänä Old Traffordille.

Jo tänä kesänä Griezmann linkitettiin vahvasti Unitediin, Chelseaan, Real Madridiin ja PSG:hen, mutta hän päätti jäädä Atleticoon. Uuden sopimuksen ulosostolauseke on 100 miljoonaa euroa.
25-vuotias hyökkääjä teki viime kaudella seuralleen 54 ottelussa 32 maalia ja johti Ranskan maaleillaan kesällä EM-finaaliin.

The Mirrorin mukaan Jose Mourinho on jo korvamerkinnyt Griezmannin ensi kesän ykköshankinnakseen Manchester Unitediin. Pelaajan puheista päätellen se ei olisi hänelle epämieluisa ratkaisu.

– David Beckham on idolini, siksi pelaan aina pitkähihaisella paidalla. Hänkin teki niin. Hänellä jos kellä oli tyyliä niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Eikä kellään ole sellaista oikeaa jalkaa. Olisi mahtavaa puhua hänen kanssaan joskus, mutta ranskaksi, koska en osaa englantia, Griezmann paljasti Onda Cerolle.

Pelaaja ylistää myös maajoukkuekaveriaan Paul Pogbaa, joka siirtyi kesällä ME-summalla juuri Manchesterin punaisiin.

– Minusta ja Pogbasta on tullut hyviä ystäviä. Kiitos siitä Ranskan lehdistölle. Kun lähdimme EM-avaukseen Romaniaa vastaan, he pitivät meitä supermiehinä, mutta pelin jälkeen täysinä nollina. Meidät olisi heidän mukaansa pitänyt pudottaa avauskokoonpanosta. Se kritiikki teki meistä ystävät.

– Rakastan Paulin persoonallisuutta. Hän tanssii, nauraa ja luo aina pukuhuoneeseen sekä kentälle hyvää ilmapiiriä. Ja pallon kanssa hän on nero, Griezmann ylistää.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!