© Kuva: Getty Images

Mario Balotelli teki paluun kokoonpanoon – jälki oli hurjaa yllätysvoitossa!

Mario Balotelli palasi yhden huilipelin jälkeen OGC Nicen kokoonpanoon, kun seura otti kotonaan 4-0-yllätysvoiton AS Monacosta. Nice nousi voiton myötä Ligue 1:n sarjakärkeen. Balotelli siirtyi Liverpoolista Niceen ilmaisella siirrolla kesän siirtoikkunan aikana.

Balotelli huilasi viime viikonloppuna pelatun ottelun Montpellieria vastaan, josta Nice kävi hakemassa vieraspisteen 1-1-tuloksella. Nyt jälki oli jälleen hurjaa, kun Balotelli maalasi kaksi maalia Nicelle Monacoa vastaan. Balotellilla on nyt kasassa neljä maalia kahdessa pelaamassaan ottelussa.

Ensimmäisen osumansa Balotelli teki puolen tunnin kohdalla ja toinen tuli 68. minuutilla. Nicen lopuista kahdesta maalista vastasivat Paul Baysse ja Alessane Plea.

Nice johtaa hieman yllättäen Ranskan liigaa pelattuaan tappioitta (neljä voittoa, kaksi tasapeliä). PSG on sarjassa toisena.