© Kuva: Getty Images

Paul Pogba valitsi Manchester Unitedin – pöydällä oli myös Real Madrid: ”Se olisi ollut helpompaa”

Maailmanennätyssummalla Manchester Unitediin tullut ranskalaispeluri Paul Pogba olisi voinut myös valita toisin ja lähteä helpommalle tielle Real Madridiin, mutta hän halusi agenttinsa Mino Raiolan mukaan isomman haasteen.

Real Madridissa Pogba olisi päässyt heti taistelemaan Mestarien liigan voitosta. Lisäksi La Ligassa Pogba olisi päässyt varmasti dominoimaan enemmän, koska sarjan taso on heikompi verrattuna Valioliigaan.

– Pelaajalle Real Madrid olisi ollut helpompaa. La Liga ja Mestarien liiga, mutta hän (Pogba) halusi isomman haasteen, Raiola kertoi Daily Mailille.

Raiolan mukaan ManU oli jo pari vuotta kysellyt Pogban perään. Lopullinen sinetti siirrolle oli manageri Jose Mourinhon siirtyminen Manchesteriin.

– Paul sanoi, että United on hänellä sydämessään. Ed Woodward halusi hänet Manchesteriin jo vuosi sitten ja Mourinho halusi hänet Chelseaan. Sitten, kun nämä (Mourinho ja ManU) yhdistyivät, tiesimme, että ratkaisu oli oikea, Raiola avasi.

Haastetta Pogba on ainakin saanut siirryttyään Manchester Unitediin, sillä punapaidat laahaavat nyt kolmen ottelun tappioputkessa. Viimeisin tuli sunnuntaina, kun Watford voitti ManU:n 3-1. Lisäksi otteet Eurooppa-liigassa eivät vakuuttaneet, kun Feyenoord voitti avausottelussa kotonaan Unitedin 1-0

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!