© Kuva: Getty Images

Veikkausliigassa mieletön huipennus – neljä seuraa tiukasti mestaruustaistelussa!

Harvoin on Veikkausliigan kalkkiviivoilla nähty yhtä tasaista ja mielenkiintoista mestaruustaistelua kuin nyt. HJK, IFK Mariehamn, Ilves ja SJK pelaavat vielä kaikki jopa mestaruudesta.

HJK johtaa sarjaa neljä kierrosta ennen päätöstä 53 pisteellä. IFK Mariehamnilla pisteitä on 51, Ilveksellä 50 ja SJK:lla 49.

Kun katsotaan kuuden viime ottelun kuntopuntaria, on kauden superyllättäjä Ilves ykkösenä 16 pisteellä. SJK:lla on 13 pistettä, HJK:lla 10 ja IFK Mariehamnilla vain kuusi pistettä.
Näillä ennusmerkeillä mestaruus menisi Tampereelle, mutta viimeisten kierrosten otteluohjelma on kiehtova.

HJK kohtaa vielä kotonaan Mariehamnin ja SJK:n, vieraissa Ilveksen ja HIFK:n. IFK Mariehamn pelaa HJK:n lisäksi kotonaan PK-35:ttä ja Ilvestä vastaan sekä kohtaa vieraissa FC Lahden.

Ilves pelaa kotonaan HJK:ta ja HIFK:iä vastaan, vieraissa se kohtaa Mariehamnin ja Lahden. SJK:n loppuohjelma on nelikosta helpoin: PS Kemi ja HJK vieraissa, kotona Lahti ja PK-35.

Viimeinen kierros on poikkeuksellisen mielenkiintoinen, kun ottelulistalta löytyy sekä HJK-SJK että IFK Mariehamn-Ilves. Edessä taitaa olla kaikkien aikojen mestaruustaistelu, joka toivottavasti ja jopa hyvin todennäköisesti ratkeaa vasta viimeisen kierroksen viimeisillä minuuteilla.