© Kuva: Getty Images

David Moyes katastrofialusta: ”Ei tämä ole managerin syy”

Sunderlandin manageri David Moyes yrittää kannustaa koko seuraa ja pelaajiaan yhteen rintamaan, että joukkue pääsisi ulos pahasta kierteestään. Samalla Moyes muistuttaa, että managerin vaihtaminen ei ole ratkaisu.

Moyes on nyt ollut joukkueen managerina yhdeksän liigaottelun ajan, eikä voittoja vielä ole. Joukkue on liigan viimeisenä. Mutta niin se ollut monesti aiempinakin vuosina. Seuran managerina on nähty kahdeksan vuoden aikana Roy Keane, Ricky Sbragia, Steve Bruce, Martin O’Neill, Paolo Di Canio, Gus Poyet, Dick Advocaat ja Sam Allardyce – silti joukkue on ollut lähes aina putoamistaistelussa, jokusen kerran sentään juuri ja juuri keskikastissa.

– Ei tämä alku ole toki helppo ollut. Mutta tämä kuuluu tähän työhön, enkä kuvitellut tänne tullessani, että tilanteemme olisi kovin paljon parempi, Moyes sanoo ITV Newsille.

– Toivoin toki, että tilanne olisi parempi. Mutta tässä me nyt olemme kaikki samassa veneessä. Minä, pelaajat, valmennustiimi, kaikki tässä seurassa. Meidän on tehtävä tämä yhdessä. Yhden miehen vaihtaminen ei ole ratkaisu, jolla tämä seura nousee, Moyes sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!