© Kuva: Getty Images

Real Madridilla pahoja ongelmia – koko keskuspuolustus sairastuvalla!

La Ligaa johtava Real Madrid joutuu tulemaan jonkin aikaa toimeen ilman vakiotoppareitaan Pepeä ja Sergio Ramosia.

Ramos loukkasi polvensa kolme viikkoa sitten ja on pois vielä ainakin nelisen viikkoa. Pepe puolestaan loukkaantui lauantaina, kun Real voitti Alavesin 4-1. Espanjalaisen AS:n mukaan takareisivamma on niin paha, että se pitää Pepen poissa jopa kuusi viikkoa.

Uutinen on huono, sillä edessä on tärkeitä liigapelejä: marraskuun 19. päivä vastaan tulee Atletico Madrid ja 3. joulukuuta Barcelona. Marraskuussa Real pelaa myös kaksi Mestarien liigan vierasottelua, keskiviikkona vastassa on Legia Varsova ja kolme viikkoa myöhemmin Sporting Lissabon.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Facebookissa ja Twitterissä