© Kuva: Getty Images

Tanskan mestari tavoittelee tänään temppua, missä se ei ole koskaan onnistunut

FC Kööpenhamina on tiistaina kovan haasteen edessä, kun tanskalaisseura vierailee Englannin Valioliigan hallitsevan mestarin Leicester Cityn kotistadionilla King Powerilla Mestarien liigan ottelussa.

Kööpenhamina ei ole koskaan voittanut ottelua Englannissa. Neljästä pelistä kaksi on päättynyt tappioon, kaksi tasapeliin. Edellisen kerran joukkue vieraili sumujen saarilla Mestarien liigan kaudella 2010-2011. Silloin peli Chelseaa vastaan Lontoossa päättyi 0-0-lukemiin.

Ottelussa on muutenkin kovat panokset, sillä voittaja tarraa kiinni lG-lohkon ykkösen paikkaan. Lohkon kärkiseura Leicester on voittanut kaksi avausotteluaan, kun taas Kööpenhamina on kerännyt peleistään neljä pistettä.

Leicester-Kööpenhamina-ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Viasat Jalkapallo-kanavalla. Lähetyksen studio-osuus käynnistyy kello 21. Ottelu näytetään kello 21.40 alkaen Tuomas Virkkusen selostamana.

Comments are closed.