© Kuva: Getty Images

Tottenham-manageri: ”Tänään on oltava kliinisempi maalipaikoissa”

Tottenham matkaa tänään Liverpoolin vieraaksi Liigacupin otteluun.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino muistelee, että joukkueet ovat hänen aikakaudellaan kohdanneet kolme kertaa ja aina on pelattu tasan. Nyt peli on yhdestä poikki, joten voittajan on löydyttävä.

– Tämän on eri asia, kun kyse on täysin eri kilpailusta. Se on varmaa, että ottelusta tulee todella kova meille. Liverpool pelaa todella lujaa eteenpäin ja haluaa hyökätä koko ajan, Pochettino sanoo Spurs TV:lle.

– Liverpool ei pelaa eurokentillä ja heillä on todella vahva joukkue. Tavoitteemme on silti ilman muuta voittaa ottelu.

Toisin kuin Liverpool, Tottenham pelaa eurokentillä Mestarien liigaa. He ovat keskellä otteluruuhkaa.

– Pelasimme juuri viikon aikana kolme kovaa ottelua. Ja nyt on edessä neljä peliä 13 päivään. Joukkueen leveys on erittäin tärkeää. On tärkeää, että näissä otteluissa voimme hieman kierrättää pelaajia, he saavat tilaisuutensa näyttää ja murtautua kokoonpanoon myös Valioliigassa ja Mestarien liigassa, Pochettino sanoo vihjaten rotaatioon.

Tottenham on pystynyt tekemään kolmessa viime ottelussa vain yhden maalin.

– Jalkapallossa on kyse maaleista, niitä on tehtävä, jos haluaa voittaa. Tärkein asia on maalipaikkojen luominen – ja niitä pitää luoda paljon. On oltava kliininen maalin edessä ja sillä osa-alueella meillä on nyt parannettavaa, manageri sanoi.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!